Her parents are divorced. But her father asked her if she wants to get married but she denied.. She then left house without Informing anyone and got married with the person she had relationship..she has passed ssc then.her father has another girl from second marriage

1 Answer

by (711,040 points)

বিসমিহি তা'আলা

জবাবঃ-
এভাবে বিয়ে করাটা উচিৎ হয়নি।তবে ঐ ছেলের সাথে যদি মেয়ের কু'ফুর মিল থাকে, তবে বিয়ে বৈধ হয়ে যাবে।নতুবা মেয়ের পিতার অনুমতির উপর মাওকুফ থাকবে।

বিস্তারিত জানতে ভিজিট করুন-1714এবং 408

আল্লাহই ভালো জানেন।

উত্তর লিখনে

মুফতী ইমদাদুল হক

ইফতা বিভাগ, Iom.