in হালাল ও হারাম (Halal & Haram) by
korean skin care cosmetics companies claims that snail secration has healing and property that protects them when they walk and repair their body from friction.so compaines mainly collect snail secration and refine,filtrate it and used  this healing,mousturization property in cream,lotion,serum,essence etc.And they claims that it can repair skin barriaer and heailng skin damage.Is it halal to use snail secration?
closed

1 Answer

by (697,560 points)

Best answer

বিসমিহি তা'আলা

সমাধানঃ-

শামুকের মাংশ থেকে তৈরী করা ক্রিম মুখে ব্যবহার করা যাবে।

বিস্তারিত জানতে অ্যালকোহল হালাল না হারাম?  সম্পর্কিত জবাব দ্রষ্টব্য।

আল্লাহ-ই ভালো জানেন।